Groeneveld GWW is gespecialiseerd in het aanleggen, herinrichten en herstraten van wegen en terreinen met verschillende soorten verharding. Onze opdrachtgevers zijn in hoofdzaak bedrijven, gemeenten en andere aannemers. Wij investeren in duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Zo houden wij ook tevreden opdrachtgevers, waar wij al jaren lang voor werken.

Met ons ervaren vaktechnisch personeel ontzorgen wij de opdrachtgever met een kwalitatief stuk straatwerk passend in het budget. Wij onderscheiden ons door onze eerste klas vakspecialisten en het meedenken met onze opdrachtgever. Een belangrijke item voor het aanleggen van bestrating is het afschot van het (regen)water. Doordat wij zowel bestrating- als rioolwerkzaamheden uitvoeren weten wij altijd de beste oplossing voor onze opdrachtgever te vinden.

Machinaal straten

Wij beschikken over de modernste technieken om elementenverharding in verschillende verbanden machinaal te straten. Machinaal straten doen wij hydraulisch of met een vacuümsysteem. De klemmen kunnen wij monteren op een kleine graafkraan en op een shovel.

3D inmeten

Groeneveld GWW is gespecialiseerd in het 3D inmeten, uitzetten, uittekenen en modelleren van bestaande terreinsituaties en nieuwe situaties. Onze service verkleint de kans op ontwerp- en constructiefouten. Ook tekenen wij revisie van nieuw aangelegde riolering en verharding middels de NLCS (De nederlandse cad-standaard, dit is een afspraak om eenheid in civiele tekeningen te krijgen).

IMG_0650 655_1